Jump to content


Forum Bug Report


182 replies to this topic

#176 Bob

    Not a Night Gent.

  • Administrator
  • 9329 posts

Posted 28 December 2011 - 14:46

Switched it back to normal search... that was easier than I was expecting. 8|
Posted Image
F O R T H E N S
Posted Image

#177 Raven

    Ready to rumble

  • Member Test
  • 853 posts

Posted 14 December 2012 - 03:31

I have a problem when posting replies. When I post a reply, the reply button changes state to posting... and hangs. The page does not refresh to show the posted message (This is in quick reply mode btw). However if I do a manual browser refresh I find that my reply has actually been posted, but the client does not get refreshed. I tried even keeping the browser as it is for like 5 mins in one instance but it was still stuck. Any idea why? I am using the latest version of FF.

----

Edit: this message posted without problems on first submit :)

Edited by Raven, 14 December 2012 - 03:31.


#178 Alias

    Member Title Goes Here

  • Member
  • 11705 posts

Posted 14 December 2012 - 05:15

That seems to be a problem in large threads as the timeout for the redirect seems to be shorter than the time it takes to write to the database.

The post does still go through, it's just the page has stopped listening for when it actually happens.
Posted Image

#179 Chyros

    Forum Keymist

  • Gold Member
  • 7575 posts

Posted 14 December 2012 - 08:39

I've never actually had it work properly; I've had this problem from the first second :xD: .
TN



The brave hide behind technology. The stupid hide from it. But the clever have technology, and hide it.
-The Book of Cataclysm


Posted ImagePosted Image

#180 Raven

    Ready to rumble

  • Member Test
  • 853 posts

Posted 20 December 2012 - 08:43

Perhaps it happens during high traffic times...and also when they detect spammers like Chyros :xD

#181 Bakelitu

    Casual

  • Member
  • 84 posts

Posted 14 December 2020 - 21:34

The one big thread we all post in dosent save my reply. But after refresh it still replies. Im confused.
Posted Image

#182 Bob

    Not a Night Gent.

  • Administrator
  • 9329 posts

Posted 14 December 2020 - 22:28

Quick reply doesn't work in LPTPW, presumably because it is so large (not that that should matter). Realistically, it will only get fixed if I ever get around to migrating to different forum software.
Posted Image
F O R T H E N S
Posted Image

#183 Bakelitu

    Casual

  • Member
  • 84 posts

Posted 21 December 2020 - 23:31

FeelsBadMan
Posted Image





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users